Admin Admin
Mesaj Sayısı : 141 Başarı Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 25/10/09 Yaş : 30 Nerden : Bursa
Official Sequence Fan Site Başarı Puanı: (2500/5000)
| Konu: Sadece Melankolik/Huzunlu Turkce Rap'lerden Secmeler Ptsi Kas. 23, 2009 2:30 pm | |
| Daha once 6 cesidini yaptıgım serinin 7. bolumu, bence cokk kaliteli huzunlu ve sacma olmayan sarkılar oldu..Her sectigim karısık albume yazdıgım gibi yazıyorum yine sarkıların cogu elinizde yoksa kesin indirin derim tahminim indirenler pisman olmaz.. Bu arada icinde cokta unlu olmayan mc'ler var ama isimlere hic bakmayın derim 23 sarkıda harbiden kaliteli melankolik sarkılar....
LİSTESİ :
01-Knock Out & Kılıc------------------------------------Gunesim nerede 02-Sehabe-----------------------------------------------Aynamdaki cirkin adam 03-Elros & Elwing---------------------------------------Mutluluk uzakta 04-Dogu Bosphorus & Toxin-------------------------------Anlatmak istediklerim 05-Yeis Sensura-----------------------------------------Gitmez ayaklarım 06-Sancak-----------------------------------------------Bu sefer gordum 07-Rıfat El Zein & Balich & Bedbin----------------------Hani bırakmayacaktın 08-Yek Mc-----------------------------------------------Dar agacı 09-Ede & Ritmik-----------------------------------------Bir huznun hikayesi 10-Panturk----------------------------------------------Tukendik 11-Kodes------------------------------------------------Senaryo 12-Mahras&Kramp&Defsor&Kansi Judicial&Yuko Muktedir-----Cok zor 13-Kursun & Sir Mc & Keno-------------------------------Kalabalık kıpırtıları 14-Sarman & Dj Ecmel------------------------------------Seni seviyorum 15-Basar & Sancak---------------------------------------Ben kimim 16-Kontraıdea-------------------------------------------Vesaire vesaire 17-Tabula Rasa------------------------------------------Yalnızlar korosu 18-Panturk----------------------------------------------Yolumda tuzaklarla 19-Zabıt & Alpagu---------------------------------------Olumu defneder melekler 20-Deja-------------------------------------------------inanmazdım sana 21-Rea & Tezat------------------------------------------Aynı(Beat-Eminem_Mockingbird) 22-Cemshit----------------------------------------------Ask 23-Sir Mc & Miralay-------------------------------------Kalemim yazdı[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|