Sequence Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sequence Fan

SequenceKaan Resmi Fan Sitesi

AnasayfaHoş GeldinizLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Jennifer Lopez ft. Ja Rule - I'm Real Karaoke
CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:48 pm tarafından Admin

» "California Love" Tupac - KARAOKE
CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:46 pm tarafından Admin

» Jay Z Feat. Rihanna & Kanye West - Run This Town Karaoke
CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:41 pm tarafından Admin

» 50 Cent Karaoke - In Da Club
CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:38 pm tarafından Admin

» Soulja Boy - Crank Dat Karaoke
CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:37 pm tarafından Admin

» 50CENT - Candy Shop Karaoke
CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:35 pm tarafından Admin

» EMINEM - Lose Yourself Karaoke
CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:34 pm tarafından Admin

» Eminem - Without Me KARAOKE
CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:30 pm tarafından Admin

» Sansar Salvo Paranı Verdim (Karaoke)
CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:24 pm tarafından Admin

CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 ) Çok Eğlenceli :D

2 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Başarı Sistemi : 0

Official Sequence Fan Site
Başarı Puanı:
CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Imgleft2500/5000CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Emptybarbleue  (2500/5000)

CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Empty
MesajKonu: CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 ) Çok Eğlenceli :D   CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Icon_minitimeÇarş. Ekim 28, 2009 4:55 pm

-Adın Canberk soyadın Ozturk .Kendınden bahseder mısın bıze neler yaparsın,bır gunun nasıl gecıyor neler yapıyorsun?

CB : Üniversite öğrencisiyim, Müzik bölümü. Genelde kışın her öğrenci gibi okula gidip geliyorum. Yazın ama geç yatıp geç kalkarım. Tayfam ya da rapci arkadaş grubum olmadığı için öyle çok raple geçmez hayatım yani. Arada bir eserse yapıyorum... Pek ilginç birşey yok yani =)

- Turkce Rap ıle tanısman nasıl oldu ılk kımı dınledın?

CB : Ben Rap ile biraz geç tanıştım çoğu kişiye göre. İlk Ceza'nın Rapstar albümü ile başladım Rap dinlemeye. Bİgün öylesine bi D&R'a girmiştim beyendiğim bi sanatçının albümünü almak için. Ceza'nın albümünü gördüm. Öyle işte o albümü aldığım zaman başladı herşey zaten.

-Rap olarak ılk kaydın ve kımın aracılıgıyla nasıl oldu?

CB : Demo kayıtlarımın çoğunu kendi imkanlarımla aldım... Olympos Records'u soruyorsan o stüdyoda en fazla 5-10 kayıt almışımdır.

-Kendını ılk ne zaman tam bır mc olarak hıssetın oyle dusundun yanı?

CB : Geshusbek EP albümü ile biraz daha pişdiğimi anladım açıkcası... Ama şu son Bilboard ve Oha parçaları ile aklımda bi soru işareti kalmadı açıkcası. Güzel beat ile güzel işler yapabilceğime inanıyorum şu vakitden sonra.

-Sarkı sozlerını yazdıgın bır ortam yada ozel bır hal varmı?

CB : Rahat olduğum zaman ve yalnız olduğum zaman daha rahat yazıyorum. Ama Olympos döneminde kalabalıkta yazıyorduk mecburen. Günü birlik şarkılar yaptımığız zamanlar... Özel birşey gerekmiyor yani.

-Bılboardson yaptıgın parcan ne dusunuyosun o parca hakkında soylemek ıstedıklerın varmı elestırıler var galıba bıraz?

CB : Benim en çok beyendiğim şarkı valla Eleştiri olduğunu ilk defa senden duydum. Ben pek içli dışlı değilim piyasa ile... Eleştirilerden birazda sen bahset

-Bu dıss olaylarından sonra senden soguyanlar oldu

CB : Piyasada hep diss atanlar oldu. Zamanında şu an underground'da zirve yapmış adamların çoğu diss tracklerle biryerlere geldi. Nitekim o adamlarda çok eleştiri aldı zamanında ama iyi işlerle örtülmeyecek iş değil. Zamanla unutuluyor ya da zamanla diss attığım kişinin fanları o kişinin fanı olmaktan çıkıyor. İnsanoğlu herşeyden sıkılıyor nasıl olsa. Ondan takmıyorum açıkcası.

-Bıze bıraz Olympos donemlerınden bahseder mısın ? Olymposa yakındın fakat CB Olymposda degıl denıyordu

CB : Öyle... Kendileri çok iyilerdi kendilerine göre ben kötüydüm onlara göre. Ondan kasıntı bi durum vardı işte. Yani o ortamda demek ki bi grupa dahil olmak için iyi rap yapman lazım demek ki. Ama açıkcası Kmk da kötüydü sonra gelen çoğu isimde çok kötüydü. Ondan o durumu bende pek anlam veremiyordum.

-Buna katılıyorum .Bıraz gecmısden bırkac parcayı soracam.Canka ıle Kanlı Senaryo vardı hatta ıkı versıyonu var . COk harıka bır parca ondan bahseder mısın olusum surecı falan.

CB : Benimde en sevdiğim şarkılardan biri o. Canka ile ortak albüm yapıcaktık fakat olmadı. O parça o albümün tanıtım parçasıydı güya. O şarkıyı da şarkı yapan ilk versiyonunu Cankaydı. Sözleri ayrı yazdığımız için ben konseptli yazmamıştım benim o verse de açıkcası pek iyi değildi. Sadece nakarat belki kurtarır durumdaydı. Sonra içimde kaldı ne yalan söliyeyim tekrar girmek istedim çünkü şarkıya hak ettiğini verememiştim sanki...

-Sansar ve Canka ıle olan 3 Duvar adlı featurıng ?

CB : Yasadışı Mixtape için tanıtım parçası amaçlı bir şarkıydı. Sansar la Canka çok güzel girmişlerdi şarkıya ve uzun zaman sonra sanırım beraber yaptıkları bi şarkıydı. İlgi çekiceğini düşünmüştüm

-Sancılı Senfonı , Cabalama Artık , Oyun Kımın Ogren gıbı guzel featlerınde var

CB : O zamanlar solo şarkıdan çok feat yapıyordum şimdikine aksine. Günü birlik yaptımığım şarkılardı genelde. Oyun kimin öğren pit10'nun umrumda değil albümünde yer alıcaktı ama o zamanlar ters düştüğümüz için doğal olarak iptal etti... Bende o şarkıyı nete yaymak istedim...

-20 yasında ve rap yapmaya gec baslamana ragmen bılgısayarım turkce rap klasorunde CB yazıp arama yaptırdıgımda 100 e yakın parcada adın yazıyor

CB : Eskiden hergün parça yapıyorduk neredeyse. Hala öyle hızlı olsam 200-300'ü bulurdu.

-Pekı , Turkce Rap dunyasında cevrende kımler var su anda ?

CB : Kimse yok. Msn listemde bir kaç arkadaşım var onun dışında yüz yüze görüştüğüm rapci yok.

-Acık sozlusun . Begendıgın Turk ve Yabancı rapcıler kımler ?

CB : Canka'yı çok seviyorum. Eskiden her parçasını ezbere bilirdim. Zaten Canka ile ortak albüm yapıcağım zaman çok sevinmiştim. Hala ona karşı anlam veremediğim bi semptatim var ama iletişim kuramıyorum kendisi ile. Onun dışında Defkhan'da müthiş. Nedense Almancılar daha bir içten yazıyor sanki. Yabancılardan 50cent ve Tech N9ne hoşuma gidiyor

-Bende msnı var verırım ıstersen

CB : Olur Super olur

-Ama kımseye verme lutfen .........hotmail.com

CB : wayhy maile bak

-Feat yapmayı dusundugun bırı varmı teklıf varmı yada?

CB : Kimse yok açıkcası. Feat teklifleri geliyor ama tanımadığım ve tanınmamış kişiler olduğu için açıkcası pek ilgilenmiyorum. Feat yapmak zevkli iş ama yapmak için arkadaş olmam gerekiyor nedense. Olympos'dan kalan bi alışkanlık sanırım. Ondan feat yapmayı falan pek takmıyorum. Solo'ya devam...

-Turkce Raptekı en sevdıgın parca ?

CB : Endişeli Hayat

-Olymposdan tamamen koptugunda neler dusundun ?

CB : Rap açısından pek umrumda olmadı ama tabi ki güzel arkadaşlıklarımız vardı, çok şey paylaştık rap dışında. Sadece dostluklar kolay kurulmuyor ondan bi burukluk oldu tabi.

-Su andakı Olymposun durumu hakkında ne dusunuyorsun ?

CB : Pit10 ve Beta dışında üyesi var mı?

-Vardı galıba . Vergı mı Vurgu mu oyle bırı .Tuhan bıde .

CB : O atıldı galiba .Pit10 ve Beta dışında kim var bilmiyorum açıkcası. Ama eski olympos iyidi bence. Pit10 deniz beta canka

-Pıt10 a soyleyecegın bıseyler var mı ?

CB : Albümü hayırlı olsun

-Ozel sorular sormak ıstıyorum bırazda sevgılın varmı ? Kızlarla aran nasıl ?

CB : Yok Pek sevmiyorlar beni

-Ilgılendıgın bır spor varmı,gunluk spor yapıyomusun?Hangı takımlısın

CB: Masatenisi ile yüzmek çok hoşuma gidiyor ama Pes'den sonra tek hobim o oldu sanki. Günlük bi 3-4 maç yapıyorum pes de Galatasaraylıyım... =)

-Turkce dısında bıldıgın dıller var mı ? Bıraz ozelını kısılıgını anlatır mısın ?

CB : İngilizcem var güvendiğim sadece. Onun dışında küçükken fransızca biliyordum ama şimdi hatırlamıyorum kendisini pek.
Sakin bir yapım vardır genelde insanları kırmak hoşuma gitmez. Kendi halinde biriyim aslında.

-Album olayı varmı kendı adına yapacagın veya hıt bır parca?

CB : Bir tane ep yapmayı düşünüyorum ama nasıl birşey olucağını pek bilmiyorum zamanla belli olacak herşey

-Merakla beklıyoruz...Sonlara dogru raple ılgılı gelecekten beklentılerın varmı ve ozel planların?

CB : Valla onuda zaman göstericek ama bi beklentim yok açıkcası. Şimdilik zevk aldığım için yapıyorum desem yeridir

-Pekı . Sımdı sana bazı ınsanlar soracam yorumlarını beklıyorum

-Pıt10 ?

CB : Eski bi dost

- Canka ?

CB : Kayboldu Esrarengiz adam diyim

-Beta ?

CB : Biraz zorladı .rapci derim başkada aklıma bişey gelmiyor ondan

-Denız ?

CB : Karakter sahibi

- Sansar ?

CB : tanımak imkansız .çözmek imkansız daa dorusu

-Tupac ?

CB : ölmedi

-50 Cent ?

CB : Ramize yaradı

-Acun Ilıcalı ?

CB : o da ramize yaradı Very Happy

- Ramız ?

CB : Beta rapci yani

- Turkce Rap ?

CB : Merakla izliyorum

- Madem ızlıyosun . Kurtlar Vadısı ?

CB : onu izlemiyorum pek sewmiom onu ya küçücük adama ceket giydirmişler rajon kesiyor

- Aılen ?

CB : iyi insanlar

-Son sevgılın ?

CB : deliydi

-Pekı.Ben ,kımıne gore Eren kımıne gore JacK ?

CB : Neşeli bir arkadaşım

-Arda Turan ?

CB : offff kaptanımız ya.. herşeyimiz

-Fenerbahce ?

CB : olmazsa olmaz gibi bişey

- Tayyıp Erdogan ?

CB : korkuyorum....

- Amerıka ?

CB : zenci cenneti

-Israıl ?

CB : anti filistin

- Fılıstın ?

CB : yazık...

-Öss ?

CB : unuttum gitti 2 sene oldu

-Senı sevenlere,destekleyenlere ozel soyleceklerın varmı?

CB : Onlara teşekkür ediyorum gerçekten. Sonuçta benim hakkımda dolu kötü yorum yazan var sevmiyen dolu... Bazen şevkim kırılmıyor değil ama onların özel msjları ya da bi şekilde bana ulaşıp karşılıksızca desteklediklerini söylemesi bana tekrardan güç veriyor

-Son olarakda soru sormadan senden herhangı bıseyın cevabını beklıyorum ıcınden gelen bıseyı cevaplarmısın ,soyler mısın ?

CB : güzelmiş İçiyorum çünkü hayat zor

-Rap hayatında basarılar dılerım tesekurler roportaj ıcın ve bana vaktını ayırdıgın ıcın.Bır ızlenımımıde soylemek ıstıyorum senı bıraz tanıyordum ama sımdı daha ıyı tanıdım cok acık sozlusun , sımarık degılsın falan bunlar hos seyler .Kusurum olduysa affola!

CB : Ben teşekkür ederim sayende birkaç kişi daha aynı şeyleri hissedicekse ne mutlu bana

-Rıca ederım .

CB'nın son parcası Bılboardı ındırmek ıcın

Tıkla : Rapıdshare
Alternatıf : Dosya.cc

Myspace adresı : www.myspace.com/cb212
http://sequfan.nstars.org
Shady
Mod
Mod
Shady

Başarı Sistemi : 10

Başarı Puanı:
CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Imgleft2000/5000CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Emptybarbleue  (2000/5000)

MesajKonu: Geri: CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 ) Çok Eğlenceli :D   CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Icon_minitimeÇarş. Ekim 28, 2009 4:59 pm

harika röportaj koptum xD sprsin admin Very Happy
Admin
Admin
Admin
Admin

Başarı Sistemi : 0

Başarı Puanı:
CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Imgleft2500/5000CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Emptybarbleue  (2500/5000)

MesajKonu: Geri: CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 ) Çok Eğlenceli :D   CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 )  Çok Eğlenceli :D Icon_minitimeÇarş. Ekim 28, 2009 5:01 pm

Süper adam yaa manyak rap sölüo yanlıs XD
http://sequfan.nstars.org

CB Roportaj ( 15 Temmuz 2009 ) Çok Eğlenceli :D
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TURXKİSH - RÖPORTAJ (ÇOK YAKINDA)
» MTV EMA 2009 Eminem Yılın En İyi Erkek Sanatçısı!
» Sahtiyan & Sansar Salvo - Yeni Nesil EP 2009