Sequence Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sequence Fan

SequenceKaan Resmi Fan Sitesi

AnasayfaHoş GeldinizLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Jennifer Lopez ft. Ja Rule - I'm Real Karaoke
Şanışer Röportajı Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:48 pm tarafından Admin

» "California Love" Tupac - KARAOKE
Şanışer Röportajı Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:46 pm tarafından Admin

» Jay Z Feat. Rihanna & Kanye West - Run This Town Karaoke
Şanışer Röportajı Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:41 pm tarafından Admin

» 50 Cent Karaoke - In Da Club
Şanışer Röportajı Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:38 pm tarafından Admin

» Soulja Boy - Crank Dat Karaoke
Şanışer Röportajı Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:37 pm tarafından Admin

» 50CENT - Candy Shop Karaoke
Şanışer Röportajı Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:35 pm tarafından Admin

» EMINEM - Lose Yourself Karaoke
Şanışer Röportajı Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:34 pm tarafından Admin

» Eminem - Without Me KARAOKE
Şanışer Röportajı Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:30 pm tarafından Admin

» Sansar Salvo Paranı Verdim (Karaoke)
Şanışer Röportajı Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 10:24 pm tarafından Admin

Şanışer Röportajı

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Başarı Sistemi : 0

Official Sequence Fan Site
Başarı Puanı:
Şanışer Röportajı Imgleft2500/5000Şanışer Röportajı Emptybarbleue  (2500/5000)

Şanışer Röportajı Empty
MesajKonu: Şanışer Röportajı   Şanışer Röportajı Icon_minitimeÇarş. Ekim 28, 2009 4:52 pm

ŞanışerFan.Com / Ömür : Selam Şanışer .. Röportaj isteğimizi kabul ettiğin için teşekkür ederim.
Sarp Palaur : Ne demek , bu güzel siteyi haırladıgınız için ben teşekkür ederim

ŞanışerFan.Com / Ömür : Kendinden ve müzik yaşantından bahseder misin ?
Sarp Palaur : Adım sarp ve 10 yıldır rap müzik le uğraşıyorum , 7.5 yılını yakın çevrem dışında kimseyle paylaşmadım , son 2.5 yılı internet üzerinden müziğimi dağıtarak geçirdim

ŞanışerFan.Com / Ömür : Miller Music Factory’de 1.ci oldun. Yarışmanın Rapteki gelişimine ne tür katkıları oldu?
Sarp Palaur : Rap konusunda bir gelişme sağladığını söyleyemem ama çok değerli insanlarla tanıştım ve ilerde müzik yaşantımda bana çok yardımları dokuncagaına eminim bu insnaların . ayrıca piyasa hakkında çok değerli insanlardan work shoplar aldım , bunlar da kesinlikle strateji belirleme konusunda bana çok yardımcı olacak.

ŞanışerFan.Com / Ömür : Yeni albüm hazırlığın yada başka projelerin varsa bizlere bilgi verirmisin ?
Sarp Palaur : Hazırladığım ciddi bir proje var ama süpriz olmasını istiyorum , yakın tarihte güzel şeyler olacağını söyleyebilirim sadece.

ŞanışerFan.Com / Ömür : Albüm hazırlığında olduğunu duyduk. Albümde kimlerle feat yapmayı düşünüyorsun?
Sarp Palaur : Bu da süpriz olarak kalsın istiyorum

ŞanışerFan.Com / Ömür : Lirik yazarken İlham aldığın kişi yada konular nelerdir ?
Sarp Palaur : Yaşadığım şeyler , kesinlikle yaşadığım şeyler. ve sanırım bunları samimi bir şekilde anlattığım için bugün beni dinleyen insanlar var.

ŞanışerFan.Com / Ömür : Rap müzikte her gün biraz daha ilerliyorsun ve birçok kişi tarafından tanınıyorsun .. Bu durumun sana zararı yada faydaları neler?
Sarp Palaur : Herşeyden önce tabiki sevindirici bir durum , artıları eksilerini rahatça ....ürüyor , fakat bazen insan ı mahmurluğa ve tembelliğe itiyor , oysa çalışmam gerekn zaman asıl şimdi , bu bahsettiğiniz şey hedeflerimin küçük bir bölümünün gerçekleştiğini gösteriyor sadece, geri kalanı için çalışmalıyım artık.

ŞanışerFan.Com / Ömür : Hiphop Work Shopun kapandığı yönünde duyumlar aldık. Doğruysa kapanmasının sebebi nedir?
Sarp Palaur : Evet stdyoyu kapattım çünkü istanbula taşındım , takdir edersiniz ki müzik için bir şeyler başarmak(undergrounddan bahsetmiyorum) türkiye'de yanlızca bu şehirde olmaktan geçiyor.

ŞanışerFan.Com / Ömür : Sana göre günümüzde Türkçe Rap’in konumu nedir?
Sarp Palaur : Altın çağını yaşıyor bunun herkez farkında , ama biz kısa süre içinde o altını şu anda olduğundan çok daha parlak ve ayarı yüksek bir duruma getireceğiz , buna inanıyorum.

ŞanışerFan.Com / Ömür : Son zamanlarda facebook tarzı sohbet sitelerinde sahte profiller oluşturulduğu ve yalan yanlış şeyler söylenildiği ortaya çıktı. Neler söyleyeceksin ?
Sarp Palaur : Böyle şeyler olabilir,inan kıllanmıyorum , dinleyicilerime duyurulur , facebook kullanmıyorum

ŞanışerFan.Com / Ömür : Rapini eleştirel bir gözle incelersen ne gibi kusurlarını dile getirirsin ?
Sarp Palaur : Olaya bir rapçi gibi değil müzikal bir bakış açısıyla yaklaştığımdan her şarkıda farklı bir ton oluyor sesimde , bu da kulak alışkanlığını engelleyen bir şey , ayrcıa bu yüzden bazen beceremiyomuşum gibi geliyor bana , bunun dışında da dışardan gelen eleştirilerin çoğunda doğruluk payı buluyorum ve üzerinde yoğunlaşıyorum bu konuların

ŞanışerFan.Com / Ömür : İleriye Yönelik Planların Nedir ?
Sarp Palaur : Müzik..artık müzik.. ilerde bir yıldız olamayabilirim( olabilirim de yani ) ama insnaların saygı duyacağı bir müzisyen kişiliğim olsun istiyorum.

ŞanışerFan.Com / Ömür : Son olarak fanlarına yada sitemize söylemek istediğin bir şey var mı ?
Sarp Palaur : Sitenin var olmasını sağladığınız için size çok teşekkür ediyorum ve eski parçları dinlemekten sıkıldığını söyleyen dinleyicilerden de biraz daha sabretmelerini istiyorum , bütün okuyanlara tüm iyi dileklerimi sunarım.

SARP PALAUR
http://sequfan.nstars.org

Şanışer Röportajı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Olympos Records Röportajı
» Sansar Röportajı [Yeni]
» Kolera Zaman Gazetesi Röportajı